torsdag 26 oktober 2017

Änglahealing - 30 dagars healing genom de högsta frekvenserna - starta när du vill!



Änglahealing Bootcamp - 30 dagars kärlek från Änglarna för en underbart kärleksfylld och renande upplevelse genom de högsta frekvenserna. 

15 Änglar och kunskap om änglarnas himmelska dimension!


Vad är Änglahealing?

Änglahealing är en form av energihealing. Våra kroppar är energi och ibland uppstår blockeringar i energisystemet till följd av upplevelser, tankar och känslor. Ju fler negativa upplevelser, tankar och känslor, desto fler blockeringar. Till det mer negativa hör: rädsla, smärta, frustration, ilska, skam och skuld. Det är som köksvasken... ju mer skräp det åker ner, desto fortare uppstår en propp. Healing är som en propplösare. (*Ler*)

Alla änglar har sin speciella energi och i denna Änglabootcamp bjuder jag in 15 änglar att delta + alla mina Reiki Änglar och mina personliga, uppstigna Reiki Mästare. Du kommer att få träffa Ärkeängel Michael, Raphael, Gabriel, Ariel och många fler - och alla kommer att sända healing och kärlek till just dig!

Med healing får vi hjälp att rensa bort blockeringar så att vi kommer i samklang med vårt högre jag. Vårt högre jag vibrerar i frekvenserna av glädje och kärlek.





När vi oftare vibrerar i dessa känslor har vi flyt i livet. 
Vi känner oss harmoniska, vi sover bättre, lyckas bättre på jobbet 
och i våra relationer och vi känner oss friskare och får mer energi.
Änglarna vill innerligt gärna hjälpa oss i vår vardag här på jorden. De vill hjälpa oss att läka, känna oss älskade och beskyddade och att uppnå allt vi drömmer om. De har en ren, klar och mycket hög energi / frekvens. Att bjuda in deras energi i en healingstund är mycket läkande och underbart!


Varmt välkommen!

Marita på MB Nova
www.mbnova.se
0722-698970



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar