måndag 8 oktober 2018

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 41 enligt mina Tarotkort 181008

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!

Tips: Högfrekvent healing för vana mottagare den 10 oktober >





 VECKANS TAROTSKOP


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.




1. Det här är en bra vecka att planera och genomföra saker och aktiviteter som har med barn att göra. Det kan vara allt från att planera höst- och jullov, julklappar, dop och resor. Planera och gör saker nu, slipp huvudvärk längre fram. *ler* 

2. Vill du ha högre lön nästa år? Veckans andra budskap säger att det vi gör denna vecka kommer att få uppmärksamhet och belöning längre fram. Detta gäller även dig som är egen företagare och betalar ut lön till dig själv. Det skadar inte att visa sig från sin allra bästa sida nu alltså. *ler*


3. Veckans tredje budskap bär på goda nyheter - det här är veckan det mesta går i lås, om du planerat för det under lång tid. Grattis!!




Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 9


TIPS: Kom ihåg att om du behöver hjälp med något, hjälp någon annan. Det vi ger ut får vi tillbaka - men bara om vi ger av glädje, inte om vi ger för att få... hm... *ler*

RÅD: Om du känner dig lite less på andra människor, ingen fara. Det är nog bara så att du behöver lite time out, och lite egen tid. Grubbla inte, allt löser sig.

HINDER: Det är skillnad mellan att vilja och att göra. Allt börjar med en vilja - men att bara vilja sätter inte fart. Vill du ha något, bli något, få något - sätt fart genast, kära du!


Nyhet - EKONOMITIPS: Denna vecka är det en ypperlig tid att börja med budget eller ett annat sätt som gör att du får koll på inkomster och utgifter. Verkar det tråkigt? Inte denna vecka, börjar du nu får du extra fart av de lite mer "intellektuella" energierna som är i omlopp.  *ler* (Tips: Boosta din ekonomi >)

Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det bra att stanna upp, summera och ladda om! Har du en produkt eller tjänst som inte sålt så bra - framhäv den igen, så kanske du får extra skjuts!


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Riddare i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag gör allt jag drömmer om till verklighet!

Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation passar bra för dig som har många drömmar du vill förverkliga - inte bara drömma om.



NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Har du och din partner försummat en förälder? Denna vecka är det lyckosamt att hälsa på svärföräldrar och/eller andra släktingar. *ler*

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en fest! *ler* // Lycka till!



Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!
Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

- Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult.  Läs mer > 




Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se
MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar