måndag 3 juni 2019

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 23 enligt mina Tarotkort 190603

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? Under 30 dagars bootcamp sänder jag distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Massor av trevliga bonusar får du också, bla aktivering av ditt 3e öga, om du vill och är redo för det! Läs mer >  💗



Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!


VECKANS TAROTSKOP





1. Oh la lá! Denna vecka är det kärlek i luften! :-) Det kommer till oss som ett initiativ, ett löfte - det är upp till oss att använda dessa kärleksenergier på det bästa sätt vi kan. Kärlek kan vara många saker! Det kan absolut vara att fria till någon, att köpa ett husdjur eller att plantera ett äppelträd - men det kan också vara att vi äntligen börjar motioner, att äta mat som vi mår bra av eller att stärka vår självkänsla så att vi förstår att vi är underbara och värdefulla människor!  Har du tänkt på att världen skulle vara lite, lite fattigare utan dig? Japp, så är det! 💖

2. Ibland är det bra att skynda på, ibland är det bra att vänta - denna vecka är det bra att skynda lite långsamt.  Bra vecka att påminna sig själv att stanna upp och lukta på rosorna, som man säger. :-) Forcera inga beslut, bida din tid.

3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att njuta av de festligheter som juni för med sig och att sänka ribban om konfirmationer, studentfester och midsommardans kring stången känns stressande. Det är bättre att njuta än att göra något "perfekt" - njutning i sig är ett perfekt tillstånd!

I övrigt är detta en lyckosam vecka att: köpa mark, att bygga en brunn, damm eller fontän och att köpa fåglar eller höns. :-)


Lyckofärg denna vecka är senapsgult. Lyckotal: 4


TIPS: Om du har haft en hektisk vår, se till att ge dig själv en längre viloperiod så snart som möjligt. Kom ihåg; vi måste inte vara igång dygnets alla ljusa (vilka är jättemånga) timmar. :-)

RÅD: Mera kärlek! Det här är en bra vecka att dela ut komplimanger och att strö uppmuntran omkring oss! Och medan du är i farten, ge dig själv en härlig komplimang - gärna minst en varje dag. :-)

HINDER: "Släkten är värst." "Släkten är bäst på ett foto". "Familj får vi, vänner väljer vi". Ja, ibland är varken släkt eller familj värda vatten, verkar det som. :-) Men, kom ihåg att vi får de människor i våra liv som vi, av någon själslig anledning, ofta behöver. Denna vecka är en bra vecka att antingen helt lösgöra sig från negativa familjeband - eller att läka och hela dem. // Kom ihåg punkt 1 ovan - det ligger kärlek i luften!


EKONOMITIPS: Den här veckan kan det dyka upp lite extrapengar! Dyker de inte upp från tomma intet, leta lite. :-) // Jag kan inte säga exakt vad detta budskap betyder, fundera lite på det kära du!


FÖRETAGARTIPS: Det här är en bra vecka att utveckla sitt företag genom "rösten". Det kan betyda att du drar till dig mer kunder när du pratar med andra på nätverksträffar, genom en pod, ett webbinar eller video - eller kanske håller tal? :-) // Många gratis företagstips hittar du i nya "Verktygslådan!". 


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Eremiten från Stora Arkanan och lyder: "- Jag litar helt och fullt på råden från mitt högre jag som leder till en inre förståelse av mig själv och mitt liv."

Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv. Kanske är det dags för dig att börja lita på din intuition!?


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Denna vecka är det bra och stärkande att sätta lite guldkant på relationen. Det kan vara allt i från att ge varandra små kärlekspresenter till att servera vardagsmaten på fintallrikarna - och ta fram silverbesticken. :-)

Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats där "älskande skils". Hm?? Vad kan det vara....? Jo, kanske på en flygplats eller tågstation? :-) Lycka till!



Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!
Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.





Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se
MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

1 kommentar:

  1. Tack fina du för ännu ett intressant Tarotskop 🙏 Önskar dig en underbar vecka ❣️ Kram ❣️ Karin Olofsson

    SvaraRadera