måndag 9 september 2019

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 37 enligt mina Tarotkort 190909

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2010

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Du får dessutom en hel massa fina bonusar, bland annat en process för att öppna ditt Tredje Öga.  Läs mer >  💗



Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!


VECKANS TAROTSKOP




My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas,
inspiration and abundance to both reader and creator.

1. Det här är en bra vecka att ge sig ut på "okänt hav"! Använd dessa positiva energier till att göra det där du aldrig vågat tidigare (eller på mycket länge). Det kommer att berika ditt liv på tusen olika sätt, beroende på vad du väljer att våga göra. Det finns INGEN begränsning i detta budskap. Vad är "okänt hav" för DIG? Flytta till en egen villa efter att ha bott i lägenhet i 40 år? Börja plugga igen? Boka en semester (trots att du kanske är flygrädd)? Ta MC körkort? Vad? Våga och vinn! :-)

Det här är även en mycket bra vecka att pyssla om sig själv, frigöra sig från sina föräldrars inflytande, köpa nya fåtöljer och plädar, putsa guld och silver och gå på olika sportevenemang. 



Lyckofärg denna vecka är djupt mörkrött. Lyckotal: 1


TIPS: Väldigt många människor låter en ledsam barndom få styra hur de mår i vuxen ålder. Denna vecka är det verkligen bra att en gång för alla göra upp med vårt förflutna.

RÅD: Känner du dig ofta kritiserad? Då är det bra att fundera över om du själv ofta är kritisk? Kritisk mot andra eller mot dig själv? Där det finns kärlek finns ingen kritik... dags att byta ut det ena mot det andra?

HINDER: Du är Stjärnan i ditt liv. Du har huvudrollen. Ta den, grabba tag i den med både händer och fötter. :-) Låt ingen annan spela huvudrollen i ditt liv.

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att lägga en liten slant på allt som har med naturen att göra. Kanske är det dags att plantera lökar, byta ut ledsna pelargoner i köksfönstret, plantera ljung i utekrukor eller att köpa mer frukt och grönsaker? Kom ihåg, när du slentrianshoppar (eller shoppar loss...) blir det en minuspost på kontot. När du köper något av kärlek och goda intentioner deltar du i det universella flödet av pengar in, pengar ut. Vilket betyder att då kommer "pengar" tillbaka till dig i form av just pengar eller kanske i form av reafynd, lottovinster, löneförhöjning, återbäring eller andra gåvor.

FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det mycket förmånligt att gå på nätverksträffar, gå med i affärsgrupper eller att inleda samarbeten med andra företagare! Det kan vara i syfte att göra business tillsammans eller att köpa tjänster och produkter av varandra.

Tips: Hitta likasinnade i Facebookgruppen; Småföretagare som tänker stort  >

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: 4 i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag har all trygghet jag behöver inom mig själv!

Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du vad de betyder för just dig och ditt liv. Bra affirmation för dig som vill känna dig trygg i dig själv.

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Det är bra att stå upp för sig själv i en relation - se bara till så att det blir en win win situation, där ingen av er förlorar - det förlorar er relation stort på.

Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en vingård eller i en park! Det kanske är läge att planera in en höstpicknick till helgen?? :-)



Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!
Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.





Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se
MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

1 kommentar: