måndag 12 oktober 2020

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 42 enligt mina Tarotkort 201012

Gilla och följ MB Nova på Facebook >

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

________________________________________

Tips: 4 månaders daglig distanshealing och 30 enkla kursdelar om andlighet och ekonomi!

  • En nyfiken fråga: - Känner du till vilken positiv effekt healing kan ha på kroppen, tankar, känslor, trauman, stress och på faktiska vardagsproblem? Tror du att du skulle må ännu bättre om jag skickade healing till dig varje dag i fyra månader?! Tror du att dina relationer skulle bli bättre, din ekonomi, din hälsa och livslust?

  • 🙋‍♀️Haka på höstens Bootcamp, du också - bättre än såhär blir det aldrig!! Jag har inte varit sjuk på 20 år - något rätt gör jag. Bonus-twist: Du får dessutom en bonus du kan lämna efter dig till barn och barnbarn!

  • 🌿 All info finns på denna sida => https://mbnova.wixsite.com/c1-bootcamp. Gå dit nu. Vi har precis bara börjat och vi vill att du ska vara med också med din härliga och positiva energi!!

________________________________________


Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre! 🥰


VILL DU LYSSNA PÅ NÄR MARITA LÄSER VECKANS TAROTSKOP? - KLICKA HÄR >

________________________________________




VECKANS TAROTSKOP

1. Första budskapet denna vecka lyder: Jag vet vad jag vill! Men, det finns något slags eko över det hela, precis som om man säger meningen om och om igen - men ändå händer inget. Om du känner igen dig i att du vet vad du vill och är fast besluten om att genomföra det, vad det än är i ditt fall, men liksom inte kommit någonstans ändå... Då ska du veta att denna vecka faller pusselbitarna på plats, äntligen - och du får stark medvind i hela processen! Dessutom får du extra stjärna i kanten för att du inte gett upp! Heja dig! *ler*

2. Vad har du tappat bort? Veckans andra budskap vill påminna oss om att inte tappa bort våra "mjuka värden". Inte tappa bort oss själva, inte tappa bort vårt skratt, inte tappa bort goa vänner, inte tappa bort förmågan att njuta av livet och uppskatta alla härliga små saker som livet innebär. Så, vad behöver du gå och "leta efter"?

3. Denna vecka är det inte läge att oroa sig för ekonomin, den är som den är. Gör vad du kan med dina utgifter i väntan på att lönen kommer - men oroa dig inte! Veckans tredje budskap vill påminna oss om att oro inte leder till något mer än stress och att saker och ting blir som de blir ändå och att det löser sig i slutänden. Finn ro och vila i det, kära du! 

 

Lyckofärg denna vecka är gult (du vet sådär härligt höstgult!) Lyckotal: 6.



TIPS: Denna vecka är det mycket förmånligt att sysselsätta sig med trämaterial. Kanske vill du samla ved, tälja i trä, göra smycken eller annat. Eller som jag - leta efter träbitar som ser ut som djur. *ler*

RÅD: Vi följer gärna människor som verkar veta vad de pratar om. Men tänk på att även du har alla krafter och kunskaper inom dig för att bli den som andra följer, du har förmågan att vara en förebild för andra. Använd din förmåga väl.

HINDER: Ok - så vissa saker i livet blev inte som du ville och du fick inte med dig de redskap som andra kanske fått. Du fick inte en lycklig barndom, du fick inte din drömkarriär, du fick inte...? // Låt inte detta hindra dig idag, älskade vän. Gör allt du kan med allt du har - det räcker mycket , mycket långt! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 8 i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag agerar snabbt när tiden är rätt! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


🌿 NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Kommunikation är så viktigt i en relation! Ord av uppskattning och uppmuntran är som grädden på tårtan. Men, kom ihåg att det också är viktigt att man berättar om sina behov, vad man vill - du kan inte begära att din partner ska gissa sig till vad du vill. Men, kom ihåg - det är inte din partners uppgift att göra dig lycklig, det är vars och ens uppgift. Därmed inte sagt att det är rätt av någon att göra den andra olycklig - det får ju finnas gränser. *ler*

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en utomhusmarknad, mässa eller på en hund/katt-utställning. Välj själv och lycka till! 🥰



Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!  

Kram, Marita på MB Nova


🌿 [Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via min Facebook-Almanacka eller ring Maritas direktlinje: 0939-111 91 41 - öppen mellan 10.00 och 22.00, svarar jag inte är jag nog snart ledig så prova igen.

🌿 [Utveckla din intuition - lär dig Tarot] Välkommen till MB Nova Tarot Academy - School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Denna kurs är för dig som verkligen vill lära dig Tarot ur ett intuitivt perspektiv. Den är omfattande men samtidigt pedagogisk och interaktiv (allt material finns inläst av Marita) - vilket gör det roligt och enkelt att lära sig Tarot - dessutom ingår numera gratis, personliga telefonsamtal för de som vill arbeta med Tarot professionellt.

 Läs mer > Prenumerera på uppdateringar och inspiration från Marita - välj här >

 

 

Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

1 kommentar: