måndag 18 januari 2016

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 3 enligt mina Tarotkort 160118



Låt dig inspireras, gilla och följ MB Nova på Facebook.




Hej kära du!

Det är måndag och dags för mig att bjuda på ytterligare ett inspirerande Tarotskop. Jag hoppas det ska hjälpa dig att navigera så att din vecka blir så bra som möjligt!





                            VECKANS TAROTSKOP 


Den här veckan står de feminina energierna i fokus! Men, på ett lite annorlunda sätt. Normalt sett är ju de feminina energierna, de mottagande energierna – men denna vecka är det förträffligt att tona in till de starka feminina energierna för att få saker gjorda, på nya sätt med nya resultat.

  • Kom ihåg att maskulina och feminina energier inte är samma sak som män och kvinnor även om det finns en dominans av maskulina energier hos män och feminina energier hos kvinnor. Den maskulina energin handlar mycket om styrka, säkerhet, beslut, fixa, dona och lösa problem. Den feminina energin handlar att vara intuitiv, mottagande, känslomässig, lekfull, mjuk och avslappnad.

Så, oavsett om du är man eller kvinna ta till de feminina energierna när du, till exempel, ska utveckla ditt företag. Denna vecka är det mycket fokus på att starta och driva eget företag, starta och driva projekt. Det kan vara både affärsmässiga projekt och hobbyprojekt – även familjen kan ses som ett företag. Du kan tex hitta på nya lekfulla och kreativa sätt att jobba på, hantera familjelivet på eller ta fram nya företagsidéer. Du kan lyssna ovanligt mycket på din intuition – och mycket mer! Motsatsen till detta, om du inte använder de feminina energierna är att du gör som vanligt, du är i de maskulina energierna och fixar, donar och jobbar stenhårt.

Även områden som styr pengar och inkomst får extra skjuts och framgång denna vecka om vi använder de feminina energierna. Det kan vara något att tänka på om du tex ska löneförhandla eller förhandla om priset på något du vill köpa. Fundera ett varv på vad som ligger framför dig i veckan och fundera på hur du kan dra nytta av de starka feminina energierna som är i omlopp just nu.

Ska du flytta eller göra om hemma? Det är en toppenvecka för det just nu. Allt som har med hus och hem att göra gynnas under veckan: köpa, sälja hus, möbler, sommarstugor och lägenheter, hyra lägenhet eller hus, renovera, möblera om – och inte minst att rensa och röja. Det sistnämnda kan man aldrig göra för mycket, glöm inte garage, källare och förråd. *ler*

Denna vecka är det också lyckosamt att: köpa fåglar och katter, guldsaker, inneblommor, morgonrockar och stengods. Lyckofärg är grått.


TIPS: Att ”visa med hela handen” kan vara effektivt ibland – men inte denna vecka. Inte om du vill att familj och omgivning ska fortsätta att gilla dig. Denna vecka kommer du längre med att pocka och lirka. Ja, varför inte använda de feminina energierna som jag beskriver överst när du löser eventuella problem som uppstår. Bra idé!

RÅD: Ibland, speciellt om livet varit tufft tidigare, finns det risk att vi går i baklås och tror att allt ska vara en kamp. Så är det inte. Släpp fram andra. Låt de få parkeringsplatsen, fast du såg den först. Släpp före dem i kön om de verkar stressade. När du är villig att släppa fram andra är det som om Universum hjälper till så att det plötsligt blir två parkeringsplatser lediga samtidigt och att det plötsligt öppnas en kassa till i affären. Men, tricket är att släppa fram andra utan att själv Förvänta sig fördelar av det. Man ska helt enkelt bara göra det för att det känns bra – i sann och tro förvissning om att snart är det din tur att få en oväntad godbit från oväntat håll.

HINDER: Att jobba är bra och roligt. Men just nu… jobba mindre så åstadkommer du mer. Och kom ihåg att varje dag ta en stund då du tänker på allt fantastiskt du har i ditt liv – och att berömma dig själv för allt fantastiskt du har åstadkommit. Det öppnar ditt flöde!


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är, Måttfullheten från Stora Arkanan och lyder:
Jag inser mina behov och använder alla mina resurser för att skapa hälsa och harmoni i mitt liv! (Upprepa flera gånger dagligen och känn hur sant det är för dig, du blir det du tänker och säger – och framför allt känner!)

Kom ihåg:

1. Nästa kostnadsfria distanshealing är på onsdag 20/1, kl. 22.00. Välkommen att anmäla dig via Fb-gruppen: Maritas Hjärtevänner eller mer privat via min hemsida: www.mbnova.se / fliken för kostnadsfri distanshealing.


Ha en go vecka!!

Om du tycker om mitt Tarotskop, gilla, kommentera och dela gärna så att andra får läsa det. Kom ihåg: Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching, välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att diskutera allt.


Kram,
 
Marita på MB Nova


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita




Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970
Hemsida: www.mbnova.se
Betallinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar