fredag 9 augusti 2013

Så blir helgen enligt mina Tarotkort - vecka 32

Hej kära du!


Äntligen fredag och sommaren dröjer sig kvar med både sol och värme – det är så härligt! Det är dags att fråga tarotkorten vad de vill tipsa om den här helgen!

SÅ BLIR HELGEN!


Det finns tre tydliga nyckelord för den här helgen. De är: Oväntade gåvor, Allt är möjligt och Tålamod! Lyckan står den tålmodige bi – skulle man kunna säga.

Ibland när vi önskar oss något vill vi verkligen att det ska hända NU. Och, det kommer det att göra men kanske inte just i den sekund du tänker dig. Om du får ett nej, bli inte nedslagen – det kommer troligen att ändras till ett ja – inom kort. 

Den här helgen är verkligen möjligheternas helg så fokusera på det du mest av allt – hett och innerligt – önskar dig. Inget mål är för stort eller onåbart – allt är möjligt! Lägg gärna fram saker som symboliserar det du önskar dig! Vill du ha ett nytt jobb, lägg fram ett egenskrivet anställningsavtal. Vill du bli gift, lägg fram en ring. Vill du ha barn, lägg fram en babysak. Vill du ha ett nytt hus, lägg fram en bild på ditt drömhus. Osv, listan kan göras lång. Ha dina symboler framme och fokusera på hur det känns när du nått ditt mål!

Det finns verkligen bara en sak som står i vägen för att du ska nå dina drömmar just nu – och det är du, kära vän. Vi själva är oftast det största hindret för att vi ska nå våra mål. Med våra tankar och föreställningar sätter vi upp begränsningar för hur långt vi kan nå. Det finns inga begränsningar, använd hela din potential. 

Om vi säger, till exempel, att du har sett ett hus på Hemnet som är till salu som du gärna vill köpa. För sakens skull säger vi att det är lite för dyrt.. Tänk då inte: Det är för dyrt, det kan jag inte köpa.  Det begränsar nämligen hela din hjärnas kapacitet att finna lösningen. Tänk istället: HUR ska jag ha råd med detta? Genom att ställa dig själv en HUR-fråga triggar du din hjärna att hitta möjligheter och svar. Genom att lägga fram bilder på det du vill ha triggar du ditt undermedvetna och genom att ställa HUR-frågor triggar du din hjärna. Tillsammans är det en fullkomligt oslagbar kombination och du kan uppnå och få allt du önskar dig. Det viktiga är ju självklart att du önskar dig saker – eller händelser – som är för ditt högsta bästa. Du minns väl: Var försiktig med vad du önskar dig för du kan faktiskt få det!

Lycka till! :-)



♥ Behöver du någon att prata med? 
Behöver du vägledning genom coaching eller tarotkort? Jag kan hjälpa dig att få perspektiv och redskap att hantera många av de utmaningar vi möts av i livet. Välkommen att kontakta mig. Ring: 0730-818215 eller maila mig på marita@mbnova.se så bokar vi tid. 


Jag önskar alla en riktigt härlig sommarhelg!


Kram, Marita


-----------------------------------------------------------
MB Nova
0730-818215
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se
Webbshop: http://marita.shopitoo.com
MB Nova Forum: www.mbnova.ning.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar