måndag 24 november 2014

Tarotskop - Så blir vecka 48 enligt mina Tarotkort 141124

Hej hej!

Kom ihåg att veckans Tarotskop även gäller för lördag och söndag! Veckans vinnare av andliga gåvor och upplevelser ligger nu i evenemanget på Facebook - likaså ny tävling. Välkommen!!

Länk till evenemang: https://www.facebook.com/events/1522569774662573/?pnref=story


Ha en go helg!
Kram, Marita


Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se


---------------------------------------------------------------------------

Hej kära du!

Hoppas du har det bra! Här kommer veckans Tarotskop - så blir veckan enligt mina Tarotkort. Mycket nöje!!


VECKANS TAROTSKOP:

Ha koll på läget! En del nya projekt drar troligen igång under vecka så det gäller att ha koll på läget från början. Vänta inte i sista sekunden till exempel med att inhandla glögg till glöggfesten, köpa sill till julens sillinläggning, lucialinne till luciafirandet på dagis/skola – osv. Ju mer koll du har på detaljerna nu desto tryggare kommer du att känna dig – och du kommer även att få omgivningen att känna sig trygg! När man känner sig trygg och i fas med livet är det lättare att känna sig glad!

Råder det ofta sista-minuten-beslut hemma hos dig? Ibland är det bra att följa med i flödet (go with the flow) liksom, ta det som det kommer. Ibland, just nu till exempel, är det fördelaktigt att fatta vissa beslut i ett tidigt skede. Fundera på vilka beslut du kan ha framför dig, denna tid på året, och fundera på om du redan nu kan fatta vissa beslut så att du har det gjort? Även detta ger trygghet och stabilitet åt både människor och situationer. Det är framför allt beslut som påverkar andra som är viktiga att se över redan nu.

En del säger att denna tid och framåt är årets mest stressiga period på året. Om du brukar känna så, tänk på att det i slutänden är människor som är viktigast. Säg inte nej till roliga evenemang för att du måste ta hand om för många praktiska detaljer. (Julstädningen kan vänta tills du/om du har tid! *ler*) NU är en bra tid att umgås med människor du tycker om. Tänk på att skilja mellan att stressa och att göra många saker fort. Om du har mycket att göra – gör det fort – men stressa inte.

Denna vecka kan du kanske stöta på personer som vill få dig att tycka som de. Gå inte i den fällan utan känn efter vad som är rätt och riktigt för dig och stå fast vid din åsikt. Kanske har vi även dåligt med marginaler denna vecka så chansa tex inte genom att köra för fort, det kan lätt resultera i böter. Det senare var bara ett exempel, bär med dig att inte förlita dig på marginaler denna vecka. Var ute i god tid, stressa inte och ha koll på läget!


Tips: ”Ska man ha något gjort ska man göra det själv”, finns ett talesätt som säger. Så är det denna vecka, gör det själv – räkna inte med för mycket hjälp från andra vad gäller uppgifter du kan göra själv. Är det uppgifter du inte kan göra själv – träna på att be om hjälp.

Råd:
Det verkar vara god fart vad gäller nätdejting denna vecka. Vill du träffa någon inför helgerna, lägg på ett krut! *ler*

Hinder: Det är mycket på gång denna vecka - så mycket att du kan glömma bort att ta hand om dig själv. Planera in lite egentid i almanackan!!


Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Månen och lyder:
Jag är alltid trygg. Jag är inte ens rädd för det jag inte förstår!

Kom ihåg: Mina exempel är alltid bara ett sätt att förmedla hur jag tänker och ett sätt att få igång din fantasi i ett visst ämne så att du hittar motsvarande situationer/infallsvinklar i ditt liv.

Tack för idag - ha en go vecka kära du!
Kram, Marita på MB Nova


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita
 


 

Marita Bladh, MB Nova

Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar