måndag 4 maj 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 19 enligt mina Tarotkort 150504



Hej kära du!

Hoppas du har haft en go helg, nu är det dags för en ny vecka och ett nytt Tarotskop. Mycket nöje!
 

VECKANS TAROTSKOP:

Den här veckan blir det lite lugnt inledningsvis. Det ser ut att bli en tid av väntan för att ta hand om det som har passerat. Kanske har många gått igenom lite prövningar senaste tiden – nu är det dags för vila och återhämtning. Den här veckan är det viktigt att fokusera på sömn, frisk luft, vårsol och bra och nyttig mat. Det vi går igenom i sinnet tar sig uttryck i kroppen. Då är det viktigt att vila, ta hand om sig och komma i fas med allt som sker. Så var inte orolig om du känner dig mindre produktiv och mer trött än vanligt, det är bara tillfälligt.

I slutet av veckan tar det fart igen, då verkar idéer, personer och händelse avlösa varandra – på ett bra sätt. Det är också bra att avsluta veckan med att lägga upp planer för hela sommaren, om du inte gjort det ännu. Ta fram papper och penna och skriv en önskelista på allt du vill göra. Det är dessutom en bra vecka att planera en flytt eller försäljning/inköp av hus, sommarstugor och gårdar. En person, kanske ett ex, du inte hört av på ett tag kan plötsligt höra av sig – om kontakten inte är välkommen, var bara vänlig men bestämd. Tänk på att värna om var dina gränser går – att vara dumsnäll gynnar ingen.

Ett kort för kärlek:

För dig i en relation:
Var lite kreativ! Det är en bra tid nu att sätta fart på energierna, speciellt för dem som varit ett par länge. Var lite kreativ och hitta gärna ett gemensamt intresse eller hobby du och din partner kan göra tillsammans. Kanske vill ni köpa en hund och börja gå på hundkurser, läsa franska tillsammans, åka på målarvecka på Gotland eller köpa en båt att pyssla om och ta skepparexamen ihop. Ja låt inspirationen flöda så flödar inspirationen i er kärleksrelation också!

För dig som är singel:
Kärlek är en lagsport. Fundera på hur mycket du är villig att ge och ta i en relation? Vad håller dig tillbaka från att träffa någon att älska? Denna vecka kan det vara värt också – om vi nu pratar om lagsport – att gå på ett idrottsevenemang, kanske väntar din prins/prinsessa på dig där. Tänk stort! Det kan vara allt från motortävling till fotbollsmatch med småknattarna. *ler*
  
Tips: Ibland har vi för bråttom i livet och då finns risk att vi springer förbi saker, personer, händelser som kunde ha blivit något riktigt stort, bra och fint. Ta det lite lugnt, skynda långsamt denna vecka.

Råd: Behandla alla så som du själv vill bli behandlad. Men ta inte emot om något försöker trycka ner dig. Håll på ditt egenvärde och säg ifrån!

Hinder: Livet är verkligen fyllt av överraskningar och tvära kast. Det kan vara som en sagobok – om du tillåter det. Förvänta dig att få det bra så får du det bättre.

Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Fyra i bägare: Jag är mottaglig för alla meddelanden som kommer till mig genom min intuition!

Om du behöver någon att prata med, råd, vägledning eller coaching
- välkommen att kontakta mig. 


Ha en go vecka!!

Kram,
Marita på MB Nova 

  ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita








Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

3 kommentarer:

  1. Tack ❤️ Trevlig helg 😊

    SvaraRadera
  2. Du är så bra Marita!! Så mycket som stämmer in i Tarotskopet. Ser framemot en helg med sommarplanering :) Trevlig helg! Få in lite egentid..Kram!!!!

    SvaraRadera