måndag 18 maj 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 21 enligt mina Tarotkort 150518



Hej kära du!

Hoppas du har haft en go helg, nu är det dags för en ny vecka och ett nytt Tarotskop. Mycket nöje!


VECKANS TAROTSKOP:

Den här veckan gäller det att spela lite smart! Många gånger ställer vi till det för oss själva genom att reagera – istället för att agera. När vi reagerar går vi in i en känsla och den känslan kan vara både förlamande, destruktiv och svår att ta sig ur. När vi går in i våra känslor hittar vi inte alltid kreativa, konkreta lösningar – utan oftare lösningar som är baserade på att vi är arga, sårade eller frustrerade.

Det är alltså inte läge att reagera med hjärtat på problem som uppstår under veckan (undantaget är kärleksrelationer, alltså partner, familj och vänner), istället ska du ta fram ledaren inom dig och agera. Ta papper och penna och skriv ner 3 tänkbara lösningar på ev problem som uppstår under veckan, eller problem som uppstått tidigare men fortfarande inte är lösta. Censurera inte det du skriver, bara skriv. Om du inte kommer på några lösningar första gången, skriv: HUR kan jag lösa detta problem? När vi ställer oss själva hur-frågor hittar vi lösningar. Sen håller du utkik! Svaren kommer ofta inom dig, via tidningar, TV program, eller i samtal med andra. Var uppmärksam. Enligt Silva-metoden kan man även ta ett glas vatten, ladda vattnet med sin fråga, meditera eller vila en stund, ca 15 minuter, och efter det dricker man vattnet – då sägs svaret komma till oss snabbare.

Barn har alltid mycket kärlek att erbjuda, inte minst denna vecka. Spendera gärna tid med barn och unga personer, det kommer att göra dig gott och du kommer få hjälp genom det att komma i fas med dig själv. Det är också en mycket gynnsam vecka för de som jobbar med barn och ungdomar. Lägg lite extra krut på de barn du har omkring dig genom ditt jobb – det kommer att ge dig oerhört mycket tillbaka både nu och framåt. Om du jobbar inom skola och barnomsorg och vill byta jobb så är det en bra vecka att göra det nu. Om du inte vill byta jobb just nu, ta lite tid i veckan och uppdatera ditt CV och se vad det finns för möjligheter för dig efter sommaren.



Denna vecka är det också mycket bra att lägga lite extra energi på vänner. Vill du ha goa vänner, kontakta dem och stärk er relation. Tiden går fort, det är så lätt att glömma bort vännerna för allt annat som pockar på uppmärksamhet. Små vänskapliga sammankomster och middagar blir också mycket lyckade denna vecka!





Ett kort för kärlek:

För dig i en relation: Tålamod är en dygd. Det lönar sig nästan aldrig att tjata och absolut inte denna vecka.

För dig som är singel (och inte vill vara det): Det lönar sig inte att känna sig ensam. Enligt Lagen om Attraktion drar du då till dig mer ensamhet. Slut fred med ditt singelskap men försätt dig samtidigt i fler situationer där du träffar fler människor.
  
Tips: Det der ut att vara en ekonomiskt bra vecka, se vad du kan göra för att dra nytta av dessa gynnsamma energier.

Råd: Utför alltid ett gott arbete. Om du slarvar på jobbet kommer du högst troligt få slarvighet tillbaka på ett eller annat sätt.

Hinder: Vi mår ofta bra när vi är kreativa. Känner du att du sitter fast, ta tag i ett kreativt projekt.

Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Tre i Pentagram och lyder: Jag trivs att samarbeta med andra och ser allas inre potential!

Om du behöver någon att prata med, råd, vägledning eller coaching
- välkommen att kontakta mig


Ha en go vecka!!

Kram,
Marita på MB Nova 

  ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita


 Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

2 kommentarer:

  1. Tack Marita :) Alltid lika spännande och LÄRORIKT!! Du förmedlar alltid tips att handskas med olika saker, tack än en gång :)

    SvaraRadera
  2. Tack Marita! ☺💖💜💖💛💙Trevlig helg!🌷🌹🌺🌻

    SvaraRadera