måndag 25 maj 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 22 enligt mina Tarotkort 150525

Uppdaterad fredagen den 29 maj


Hej! Helgen står för dörren, kom ihåg att Veckans Tarotskop även gäller för lördag och söndag, ha en go helg! /Kram, Marita


Ett tips: 
Det är enklare att vara glad och njuta av livet om man mår bra både fysiskt och mentalt. Jag använder en produkt som får mig att må toppen varje dag! På tisdag 2/6, kl. 19.00 håller jag en kort presentation - välkommen!

Läs mer: http://bit.ly/1nmcHnr



    VECKANS TAROTSKOP:

    Det här blir en bra vecka då du troligen upplever att du har flyt och att beslut och händelser går din väg. Och, ju mer du uppför dig som och agerar som en vinnare, desto bättre går det. Det är alltså inte läge att tveka nu utan löpa hela linan ut – ha förtroende, saker löser sig på ett högst märkligt och underbart sätt.

    Om du inte har satt upp planer för sommaren (eller resten av året), gör det nu. Ju tydligare du är desto bättre kan både du själv och Universum styra dig i rätt riktning för uppfylla dina önskningar. Livet är inte ett spel på måfå – var tydlig med vad du vill. Om du skriver ner dina mål eller gör en dreamboard spelar i stort sett ingen roll förutom att våra hjärnor har lättare att reagera på bilder och känslor. Det viktiga är att du tittar på dina mål varje dag! Exempel: Kom ihåg Alladins Lampa. Mannen fick tre önskningar uppfyllda. Det var inte Anden som kom med förslagen, inte Anden som sa att dessa tre saker (på måfå) uppfyller jag åt dig - det var mannen själv som sa vad han ville ha. Vi måste säga vad vi vill ha för att få det – annars kanske vi få en massa saker vi inte vill ha.  

    Det här är en bra tid att hämta kraft och energi från naturen. Inte minst är det en bra vecka att vistas nära vatten – hav eller sjö. Vatten står för känslor och att vara nära vatten stabiliserar och lugna. Om det blåser, desto bättre! Låt vinden blås ren hela dig och din aura och gå därifrån fri och ren från gamla energier! Det här är dessutom en förmånlig vecka att boka semesterhus, sommar/vintersemester, sälja och köpa bostad.


    Ett kort för kärlek:

    För dig i en relation: Bara för att du tror dig veta bäst i en viss situation betyder det inte att det måste vara sant. Var öppen och ödmjuk inför din partners åsikter och förslag.

    För dig som är singel (och inte vill vara det): Precis som relationer kräver arbete, kräver det arbete att få den man vill ha. Det är inte läge att vara passiv nu om du vill förändra din relationsstatus. Steg 1, ta reda på vilken slags partner och relation du vill ha och skriv ner minst fem saker som du har att bidra med i en relation.
      
    Tips: Timing är mycket viktig. Tvinga inte fram beslut. Kanske tiden inte är mogen? Ha is i magen och vänta på rätt tillfälle.

    Råd: När är du i ditt esse? Lär känna dig själv så vet du när det är läge att agera. Brist på sömn, lugn och ro, bra mat och vatten - eller för mycket alkohol, mediciner och oro kan lätt fördunkla våra sinnen. Lär känna dig själv så vet du när du är i form att fatta bra beslut och därmed styra ditt liv i positiv riktning.

    Hinder: När du inte gör det du älskar blir du inte lycklig utan snarare trött och modfälld. Lär dig att älska det du gör – eller byt till något annat.



    Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Kung i Stavar och lyder: Jag är stolt över mina bedrifter och allt jag kan!

    Om du behöver någon att prata med, råd, vägledning eller coaching
    - välkommen att kontakta mig


    Ha en go vecka!!

    Kram,
    Marita på MB Nova 

      ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita




    Marita Bladh, MB Nova
    Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
    Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
    Telefon: 0722-698970 /
    Mail: marita@mbnova.se
    Hemsida: www.mbnova.se

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar