söndag 6 december 2015

#2 / Lär dig Tarot: Solrosen – en Associationsövning

Det finns många sätt att kanalisera information eller intuition på. Många Tarotkonsulter använder Tarotkort för att kanalisera information, för dem kan korten vara ett redskap något att vila ögonen på medan intuitionen flödar. 

För att du ska bli medveten om din intuition och hur den fungerar är det bra att lägga lite tid varje dag på att "hitta" den och känna igen den bland alla tankar och känslor som pockar på uppmärksamhet hela tiden. 

ÖVNING 2 från Tarotkursen:  
Solrosen – en associationsövning
För att Tarottolkningar ska bli så nyanserade och detaljerade som möjligt är det viktigt att utveckla och utforska sitt eget unika symbolspråk. 

http://bit.ly/1bF0gh5


Föreställ dig en Solros och skriv under 5 minuter snabbt ner allt du kan komma på som handlar om en Solros. Det kan vara minnen, utseendet, färger, smak, filmer, tapeter, kläder, recept osv, osv. Det gör inget om det verkar galet. Använd din fantasi och expandera dina sinnen! 

Solrosor förekommer i många Tarotkort. Bläddra igenom dina kort och leta efter så många Solrosor du kan hitta. Hur många blev det? 




Solrosor tolkas ofta som att vi ska leta efter ljuset och se bortom det negativa för svar och vägledning. Solrosor har ju en tendens att följa ljuset, solen. Att se saker och ting från den ljusa sidan, förknippas ofta med Solblommor. Men det viktiga är: Vad betyder/symboliserar de för DIG?

Läs mer om min Tarotkurs i 60 delar för både nybörjare och vana och hur den kan locka fram din intuition: http://bit.ly/1bF0gh5 


Kram,
Marita på MB Nova 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration & Nyheter från Marita
  
_________________________
Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970
Hemsida: www.mbnova.se
Betallinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar