måndag 7 november 2016

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 45 enligt mina Tarotkort 161107

Följ Marita och MB Nova på Facebook

Hej kära du!!

Hoppas att du har haft en fantastisk helg! Det är måndag och dags för mig att bjuda på Veckans Tarotskop igen - hoppas det ska hjälpa dig att få en riktigt underbar vecka!

Kom ihåg! Medan jag är bortrest, till den 14 november, har du den unika möjligheten att prata med min fina och duktiga kollega Isabel via MB Novas mediala Telefonlinje. Isabel håller mycket hög kvalitet som Tarotkonsult, hon kommer att ge dig konkreta svar, inspiration och råd angående alla dina frågor som rör ditt liv, kärlek, relationer, jobb och ekonomi - jag rekommenderar henne varmt! Isabels tider denna vecka: fredag 11/11 19:00 - 23:00 och lördag 12/11 18:00 - 23:00.

Bjuder på ett foto denna vecka också! Det här är sjön Wakatipu på Nya Zeeland, där Queenstown ligger (det är där jag är just nu). Den sägs vara 97% ren och resten är fisk. :-) Det går bra att dricka direkt ur sjön - smakar väldigt gott. Temperaturen i vattnet just nu är ca 12 vårliga grader så det blir inget bad. :-) På lördagar är det marknad, då kan man till och med hitta Tarotkonsulter lite här och var ute på stan, har dock inte tagit kort på dem! :-)

VECKANS TAROTSKOP

För att undvika scenariot: "Två steg framåt och tre tillbaka" behöver vi ofta stanna upp och reflektera och processa det som händer i våra liv. Denna vecka tipsar korten oss om att det är extra viktigt. Om unnar oss tid för eftertanke denna vecka belönas vi med harmoni och framgång med saker som är av praktisk natur. Detta kan gälla allt från att arbetsuppgifter vi gör på jobbet går bra och tas emot bra av våra chefer - och (!) läggs på våra pluskonton när det är dags att löneförhandla till att stickningen vi håller på med stämmer i alla delar när vi ska montera ihop den - och att vi faktiskt gör klart den så att det blir den halsduk eller tröja vi tänkt oss från början. *ler*
Den här veckan är det även lyckosamt att planera lite framåt, till exempel börja med julbak, julklappsinköp och annat praktiskt smått och gott!
Om du väntat i "evigheter" på meddelande från en person eller från en myndighet finns chanser att din väntan är över och att beskedet du får är oväntat positivt. Om det inte är det kan det absolut vara värt mödan att överklaga - försök då att vrida lite på dina argument.
 
Den här veckan är det lyckosamt att: boka skidsemester till nästa år, köpa ny säng, driva upp plantor (även om det inte verkar vara säsong för det) och att köpa vinter- eller vandringskängor. Lyckofärger är gult och ljusgrått.

TIPS: Ett lyckligt liv ligger inte i vad andra gör - det ligger i vad du gör och hur DU behandlar dig själv. Var snäll och generös mot dig själv, det är du så värd! 

RÅD: Känner du på dig att det är någon som väntar på ett samtal från dig? Ring det nu!

HINDER:  Var inte rädd för att göra lite tokiga och "världsomstörtande" saker - ibland behöver vi ruska om våra liv!

AFFIRMATION:
Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: Drottning i Stavar från Lilla Arkanan och lyder:
Jag är medveten om min fulla potential och manifesterar enkelt allt jag vill ha! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Efter några år kan man bli van vid sin partner och tro att man känner dem. Sträva efter att fortsätta vara nyfiken på din partner - kanske upptäcker ni varandra på nytt!

Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon i en sportaffär eller på en plats där sport utövas. Lycka till!

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!

Kram, Marita på MB Nova


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita



Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se
MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar