fredag 12 juli 2013

Så blir helgen enligt mina Tarotkort - vecka 28



Hej!

Äntligen fredag igen och det är högsommar i Sverige – visst är det härlig! Hoppas du har möjlighet att njuta av allt vackert omkring dig och har möjlighet att koppla av och umgås med nära och kära!

Men nu har det blivit dags att rådfråga mina tarotkort hur helgen blir!  Mycket nöje! :-)


SÅ BLIR HELGEN!


Nu är det tid att agera - tänk och planera inte för mycket! Var sak har sin tid, sägs det – nu är det dags att vara här och nu. Stora delar av året är det mycket i livet som händer och många saker ska funderas på och planeras. Inte just nu. Nu är det tid att agera – så rota fram alla dina gamla planer, drömmar och önskningar och sjösätt dem. Vad tänkte du till exempel på förra sommaren eller i våras? Vad drömde du om då? Var det att köpa en båt, besöka avlägsna vänner, köpa en ny Pionbuske eller ta med barnen till ex. Djurparken? Agera nu, för som det sägs i visan – sommaren är kort. :-)

Om det trots allt finns något du vill planera och styra upp inför hösten så förbered dig med penna och papper och var mycket strukturerad – det verkar inte vara så mycket flyt på nya idéer just nu så om det går lite trögt vet du vad det beror på.

Samarbeten, är ett annat tema som är mycket i fokus nu. Varför inte ta hjälp av grannar eller vänner när du ska göra något stort på huset eller i trädgården? Om de hjälper dig nu – kan du hjälpa dem nästa gång. Då sparar ni hantverkskostnaden. Det verkar nämligen som att många oroar sig lite över ekonomiska ting. Kanske just för att det är något som behöver åtgärdas på huset – eller att pengarna inte räcker till allt det du och familjen vill göra under semestern. Kanske är det helt enkelt så att du behöver justera dina drömma/önskningar/planer så att de bättre passar plånboken. Det måste inte bli tråkigare för det – bara annorlunda. Och du, snegla inte på vad grannen gör – kanske spenderar de mer pengar men det är inte säkert att de har roligare för det?

När du tar tag i ditt liv och styr det som du vill och vet är rätt, då kommer allt annat få underordnad betydelse. När du är i samklang med verkligheten i ditt liv och uppskattar det precis som det är med både för- och nackdelar, då svarar Universum an på det och gör allt för att ge dig mer av det du önskar dig!

 
När vi upplever tacksamhet upplever vi ingen brist - då har vi allt vi behöver!

♥ Är livet upp och ner? 
Behöver du vägledning genom coaching eller tarotkort? Välkommen att kontakta mig. Ring: 0730-818215 eller maila mig på marita@mbnova.se så bokar vi tid. 


Jag önskar alla en riktigt härlig högsommarhelg!


Kram, Marita


-----------------------------------------------------------
MB Nova
0730-818215
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se
Webbshop: http://marita.shopitoo.com
MB Nova Forum: www.mbnova.ning.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar