onsdag 21 maj 2014

Lösa upp blockeringar med healing!

Hej kära du!

I mina Workshops pratar jag om att lösa upp blockeringar - vad är då det? Våra kroppar är underbara och komplexa - här kommer en lite förenklad förklaring.

Kroppen består, förutom av det fysiska som vi ser med blotta ögat, av energisystem där livsenergin flödar. Detta system löper i olika banor runt kroppen och hjälper oss bland annat att bearbeta våra känslor och tankar. Utan denna livsenergi kan vi inte leva. När livsenergin kan flöda fritt mår vi bra och vi håller oss friska. Om det uppstår blockeringar i dessa banor till följd av fysiska eller psykiska trauma (negativa upplevelser, tankar, känslor etc.) blir vi låga på energi och blir lättare sjuka. Allt är energi i olika former, när vi tillför mer och ren energi skapas ett flöde, en rörelse i våra energibanor och blockeringar löses upp.

Föreställ dig hur det ser ut när det börjar bli stopp i ett avlopp, när du spolar på med vatten så löses smutsen runt avloppsröret upp och vattnet kan rinna fritt igen. Så är det ungefär med Healing - men istället för smuts från tex matrester är det känslor som ångest, ilska, oro, stress, rädsla osv som blockerar våra banor. När energin får flyta fritt i sina banor återställs balansen och kroppen får hjälp att självläka.



Healing är alltså energi, denna energi är/gör många saker – bland annat är den mycket avslappnande. När vi är avslappnade kan blockeringar lättare lösas upp. Tänk dig att varje negativ händelse, tanke, känsla är som ett gruskorn. ETT gruskorn gör ingen skada men varje dag kanske det fastnar MÅNGA gruskorn i systemet och påverkar hur du mår? Och, hur många gruskorn kan det handla om under ett år – eller under flera år?

Hoppas denna enkla förklaring ger ökad förståelse för hur bra och viktigt det är med healing!



Länk till MB Novas Workshops: Klicka här >



Ha det gott!Kram, Marita på MB Nova 
Vill du ha mina nyheter direkt till din mail? Prenumerera på nyhetsbrev
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Telefon: 0722-698970
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida:  
www.mbnova.se
Boka Marita: http://marita.shopitoo.com

4 kommentarer:

  1. Marita det du skriver är så bra, hoppas jag någon gång har råd att lära mig healing.
    Kram Mona

    SvaraRadera
  2. Tack detta är en fin förklarning.. kram Monikka

    SvaraRadera
  3. Väldigt bra förklarar. Det är med glädje jag läser dina brev. Kram Anneli

    SvaraRadera
  4. Tack Marita! Vilken bra förklaring!

    SvaraRadera