måndag 19 maj 2014

Tarotskop - Så blir vecka 21 enligt mina Tarotkort 140519 (skriftligt)

Hej kära du!

Här kommer veckans Tarotskop - så blir veckan enligt mina Tarotkort. Tolkningen sträcker sig över hela vecka 21. Först en rolig nyhet!

  • Personlig Workshop, bara för DIG: Välj vilken du vill - starta när du vill!  Länk: http://bit.ly/1o9aVFo
  • Dessutom: På måndag 26 maj startar den mycket omtyckta Workshopen: Aktivera ditt Pengaflöde igen!! //Länk: http://bit.ly/1lzgiun

Skriftligt Tarotskop - eller video?  I min grupp Maritas Hjärtevänner har jag under veckan haft en undersökning för att ta reda på hur många som vill ha Tarotskopet skriftligt och hur många som vill ha det i videoformat. Man kan säga att majoriteten vill fortsätta att få det i skriftlig form så jag ska fundera på om det alltid blir skriftligt igen (som under de senaste 3-4 åren) eller om jag blandar lite med videoinspelning igen? Denna vecka blir det skriftligt igen. Förra veckan var det 602 personer som läste mitt Tarotskop, tack så mycket!


VECKANS TAROTSKOP:
Det är inte ”Fruntimmersveckan” - men man skulle kunna tro det. *ler* Den här veckan är det kvinnorna som styr och styr upp tillvaron. Det betyder att det är mycket starka energier som är gynnsamma för det kvinnliga sättet att styra. Hur är då det? Ja, det kan vara lite olika från situation till situation men på det hela taget är det genom att vara glasklar och tydlig över regler, toleransnivåer och hur saker ska ske fast på ett icke aktivt sätt. Det är inte kvinnan som utför, det är en manlig egenskap.
 
Väldigt många kvinnor tiger och samtycker för att behålla husfriden (eller lugnet på jobbet), kanske inte du – men många andra. Den här veckan ska du inte tigas alls utan föra fram ditt budskap och dina idéer på ett lugnt men mycket tydligt sätt – och du ska inte ge vika en sekund. Tänk såhär: Det här vill jag, det här tycker jag om, det här ser jag behöver göras - det här ska bli gjort. Snällt och vänligt, men orubbligt. Bestäm var ”skåpet” ska stå och sen överlåter du åt mannen att ställa det där. Hoppas du förstår min symbolik. ”Skåpet” kan vara allt från vilket semestermål ni ska bestämma, regler i hemmet och i relationen, till vilken mat som ska serveras på examensfesten.
 
”Mannen” kan i det här fallet vara allt från din partner, chef eller son.
 
Om du är man, lyssna på din kvinna/medarbetare/mamma och respektera hennes tydlighet – och ställ ”skåpet” enligt hennes önskemål, det kommer att bespara dig mycket tid och onödiga konflikter. 
 
 
Det har varit en del tragglande och vändande på pengar de senaste veckorna, så även nu. Om du har en slant över, spendera den väl eller lägg undan för kommande behov. Ta hjälp av Lagen om Attraktion för att öka på intäkterna. Bästa sättet att få mer pengar är helt enkelt att känna sig rikare.

Övning: Gå runt i ditt hem och ta i de föremål du tycker om; säg högt att du tycker om dem och att du är glad och tacksam över att du har dem! Lägg din hand på bilen och säg hur glad du är över att ha en bil! ….även om den är både rostig och gammal. En känsla av överflöd skapar mer överflöd.

En känsla av brist på pengar attraherar mer räkningar. Gå ut i naturen och njut av rikedomen och överflödet där och du kommer att dra till dig mer av det goda på många plan av ditt liv.

Den här veckan finns verkligen många starka energier i omlopp. Om du bara tillåter dig så finns ingen hejd med vad du kan genomföra. Du har alla redskap, resurser och idéer du någonsin behöver. Många tar inte tillvara på sin egen potential fullt ut – gör du? Kan du, vill du göra mer? Då är det dags nu! Ett första steg är att lära känna oss själva på djupet!

TIPS: Det ligger lite kritik i luften…Var noga med att utvärdera händelser och relationer du varit med om men låt inte kritik mot andra eller dig själv stå i vägen för din egen lycka denna vecka (eller någon annan vecka heller för den delen).

RÅD: Om man verkligen anstränger sig och tänker efter så finns det mycket att reta upp sig på i samhället… men i slutänden är det bara en sak som är riktigt viktig och det är familj och vänner. Ta hand om dina relationer extra mycket denna vecka istället för att ev. fokusera på saker i samhället som retar dig…

HINDER: Åter kommer pengafrågor upp… kanske väntar du på besked om pengar? Var beredd på att där kan ev. bli förseningar. Inget att oroa sig för – de uteblir inte – de är bara lite försenade.

ORD PÅ VÄGEN: Ibland känner vi oss ruskigt låsta i livet… så kanske även nu? Om du känner dig låst, fokusera inte på det som låser dig – fokusera på det som skulle ”låsa upp” dig. Vad behöver DU? Vad vill DU? Om du är i en situation som är jobbig, tänk: Vad vill jag ha istället? Och det är där – på det du vill ha i stället som du ska lägga din energi och ditt fokus!!


                             ---------------------------------------------------------------

Vill du ha mina Tarotskop direkt till din mail?
Prenumerera på nyhetsbrev

Ha en go helg!
Kram, Marita på MB Nova 

--------------------------------------------------------

Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Telefon: 0722-698970
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida:  
www.mbnova.se

Boka Marita: http://marita.shopitoo.com

12 kommentarer:

  1. Tack så mycket Marita <3

    SvaraRadera
  2. Tack! Tack för dina råd och tips. Känns som om du talar till just mig!!
    Kramar från Gerd

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så glad att du tyckte om det!! Kram, Marita

      Radera
  3. tack Marita, mitt i prick !

    SvaraRadera
  4. Tack för goda råd och tips! Det var tänkbara rader att ta till sig.

    Tisdagskram/Renate

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Renate, så roligt att du tyckte om det! Kram, Marita på MB Nova

      Radera
  5. Spännande rader att läsa, tack fina du för att du delar med dig! Varm kram <3 Lotta Carlsson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glad att du tyckte om det, tack rara Lotta! Kram, Marita

      Radera