måndag 12 maj 2014

Tarotskop - Så blir vecka 20 enligt mina Tarotkort 140512

Hej kära du!

Här kommer veckans Tarotskop - så blir veckan enligt mina Tarotkort. Tolkningen sträcker sig över hela vecka 20. På mångas begäran levererar jag den till dig i skriftlig form denna vecka. Mycket nöje!


VECKANS TAROTSKOP:
Det blir bättre efter hand! Veckan börjar med energier som kan kännas lite tyngre, trots det fina vårvädret på många håll i landet. Det är som att vi är i en mellanperiod och eftersom vi inte kan stressa på vissa händelser - som ligger framöver - kan många känna sig låsta och som att de "trampar vatten" Kom ihåg att även om saker ser låsta ut vid en första blick så sker många saker "bakom kulisserna". Efter hand som veckan går så kommer många dock att uppleva att energierna flyter på igen och kommer då troligen in i en mycket kreativ period. Passa på att få mycket gjort om du har mycket att göra framöver.
 
Det är också riktigt bra att göra långsiktiga planer nu - ta gärna fram papper och penna och gör upp dina planer, mål och drömmar ända fram till september. Allt vi planerar nu får hjälp av energier bortom vår kontroll - det är som att de riktigt virvlar iväg och tas om hand om! I vanlig ordning är det viktigt att tänka igenom det vi vill ha - du vet! Man ska akta sig för vad man önskar sig, för vi kan faktiskt få det.

Veckan kommer även att innehålla en hel del kärlek! De kan komma från olika håll; En ny kärlek, en ny vänskap, ett nytt husdjur eller kanske ett nytt jobb. Kanske till och med i form av att du hittar drömstugan att hyra på semestern. Det som du mest öskar dig - som är kärlek för dig, finns god chans att få nu. Var noga med att din önskan är så ren, tydlig och klar som möjlig då det underlättar för dig att få det.
 
TIPS: Det är oerhört viktigt (och det vet jag att jag tjatar om både i mina Tarotskop och till mina kunder...) att vi inte fastnar i avsked/avslut. Har en relation tagit slut i ditt liv är det oerhört viktigt att summera vad som var bra/mindre bra/dåligt och sedan gå vidare styrkt och klokare! Vi kan inte dra till oss positiva saker, gå vidare in i nya positiva relationer i framtiden om vi står kvar i det förflutna. Och står vi dessutom kvar i ett negativt förflutet är det ännu svårare!

RÅD: Ta ut segern i förskott! Kommer du ihåg det där citatet som florerade på Internet för något år sedan, det gick ungefär såhär: "Ta alltid ut segern i förskott - det enda som händer är att du har glatt dig i onödan." Precis så är det just nu. De energier som är i omlopp nu vill verkligen uppmuntra oss till att glädja oss åt allt det vackra som är omkring oss - men det stannar inte där! Vi ska verkligen ta steget längre och passa på att njuta av allt vackert och underbart vi någonsin kan föreställa oss för framtiden och sommaren. Hur ser din drömsommar ut? Tänk, tänk... Exakt så! Precis där ska du vara med dina tankar - i glädje och tacksamhet, i förväntan och ivrig längtan efter allt som ligger framför dig oavsett om det handlar om sommarbröllop, jordgubbar och grädde eller lata dagar på stranden!
 
HINDER: En dörr som leder till underbara möten och händelser har öppnats på glänt - du själv är det enda hindret som står i vägen för att det du vill ha ska bli till verklighet!
 
ORD PÅ VÄGEN: Du är full av underbara idéer - ta tillvara på varenda en. Om du inte har användning för dem just nu, samla dem - du kommer att ha glädje av dem inom kort!

                             ---------------------------------------------------------------

Vill du ha mina Tarotskop direkt till din mail? Prenumerera på nyhetsbrev

Ha en go vecka!
Kram, Marita på MB Nova 
--------------------------------------------------------

Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Telefon: 0722-698970
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida
:  www.mbnova.seBoka Marita: http://marita.shopitoo.com

1 kommentar:

  1. Tack, detta var precis vad jag behövde just nu :)
    Kram Eva

    SvaraRadera