tisdag 24 juni 2014

Tarotskop - Så blir vecka 26 enligt mina Tarotkort 140624 (skriftligt)


Hej kära du!

Åska och trasigt modem har försenat veckans Tarotskop – men här kommer det äntligen!! Tolkningen sträcker sig över hela vecka 26. Denna vecka blir det skriftligt igen - mycket nöje! Först ett par tips och genvägar: 
● Beställ nya e-boken: ”10 Signaler som kan förutsäga en skilsmässa”.
● Lär dig Tarot – för blivande proffs eller hemmafixare.
● Personlig Workshop – välj vilken du vill, starta när du vill.
● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita.
Bli medlem i Maritas Hjärtevänner på Facebook - distanshealing på onsdag 25/6!

VECKANS TAROTSKOP:
Den här veckan är det lite stela energier i omlopp. Det kan betyda att planer du vill genomföra blir förhindrade och att du behöver gå tillbaka till ”ritbordet” och förfina dem en del innan de kan genomföras. Det är bra över lag just nu att ta ett extra varv med viktiga saker och inte förhasta sig. När du väl har tagit ett extra varv kommer din plan och din förmåga att se situationen tydligt och klart vara väldigt, väldigt bra!

Här kommer några exempel:
  • Du skickar ut ansökningar för att söka jobb; se över ditt CV igen och ta reda på så mycket du kan om arbetsgivaren.
  • Du vill köpa ett nytt hus (eller lägenhet): Se över din ekonomi igen och om det blir budgivning, förhasta dig inte. Kolla alla detaljer noga i köpehandlingar och besiktningsprotokoll.
  • Du ska sälja ett hus (eller lägenhet) och mäklaren vill sänka priset…fundera över om du verkligen vill och anser att det är rätt eller om mäklaren har något annat motiv för sitt förslag?
  • Du börjar på ett nytt jobb och chef eller kollegor vill att du gör en uppgift som inte varit påtalad, fundera ett extra varv på om du verkligen ska åta dig den uppgiften, kan vara tokigt på sikt.
  • Ni ska resa på semester och planerna är klara – se över planen igen och gör ev justeringar! Din partner är orubblig om ett gemensamt beslut, gå inte igång känslomässigt utan ta ett varv till och fundera på om förslaget faktiskt är vettigt… om det vid närmare eftertanke är ett vettigt förslag, acceptera det. Om inte – lägg fram ett väl genomtänkt motförslag.

TIPS! Omsätt dessa exempel så att de passar in på ett aktuellt problem eller situation i just ditt liv. 

Notering! Även denna vecka lyser hoppets stjärna över oss. Det betyder att det är ännu viktigare än någonsin att ha en "det-ordnar-sig-attityd" och att inte jaga upp sig i onödan. Ta det lugnt och tänk igenom dina val och möjligheter, du hittar den lösning du behöver!

TIPS: Att vi tydligt och klart kommunicerar våra tankar, förslag, känslor och behov är alltid viktigt, just nu mer än vanligt. Säkerställ att du uppfattar saker och ting rätt!

RÅD: Det ligger mycket brus runt hjärtefrågor. Med det menar jag att det verkar vara så mycket praktiska saker just nu att mångas hjärtan är lite stängda och inte så mottagliga för kärlek. Hur står det till med ditt hjärta just nu?

HINDER: Försök att göra viktiga saker och/eller ta viktiga beslut på eget håll – det verkar vara svårt att få med alla på tåget just nu. Och, stå fast vid beslutet! 
  • Exempel: Du och din man har bestämt att ni ska åka till Öland på semester… sonen vill till Skara Sommarland och dottern vill till Astrid Lindgrens värld… Ni genomför Ölandsresan som planerat men har dåligt samvete över ert beslut hela tiden och överkompenserar barnen så till den milda grad under resan, att ingen blir riktigt glad och nöjd i slutänden. (Översätt exemplet till något som är aktuellt i ditt liv.)

ORD PÅ VÄGEN: Många känslor av kärlek ligger under utan men har svårt att bli uttalade. Håll inte tillbaka men kom också ihåg att för en person som har svårt att uttrycka sig, kan disken efter maten betyda: Jag älskar dig!

EXTRA: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är:
”Solen:
 Jag skapar värme, ljus och lycka tack vare min positiva syn på mig själv och mitt liv! 

                             ---------------------------------------------------------------

Tack för idag - ha en go vecka kära du!
Kram, Marita på MB Nova 


● Beställ nya e-boken: ”10 Signaler som kan förutsäga en skilsmässa
”.
● Lär dig Tarot – för blivande proffs eller hemmafixare.
● Personlig Workshop – välj vilken du vill, starta när du vill.
● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita.
Bli medlem i Maritas Hjärtevänner på Facebook.





Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Telefon: 0722-698970 / 0300-393 28
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida:  
www.mbnova.se
Boka Marita: http://marita.shopitoo.com

3 kommentarer:

  1. Tack finaste Marita ♥ ♥ ♥ KRAM!

    SvaraRadera
  2. Tack Marita. <3

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket rara Marita!

    Ha en fin mitt-iveckan/lilllördag/pigdag!

    Kram Renate

    SvaraRadera