måndag 8 december 2014

Tarotskop - Så blir vecka 50 enligt mina Tarotkort 141208



Hej kära du!

Hoppas du har det bra! Här kommer veckans Tarotskop - så blir veckan enligt mina Tarotkort. Mycket nöje!!
  • Kan distanshealing, Lagen om Attraktion eller att skriva ett meddelande i handen verkligen hjälpa oss göra våra drömmar verkliga? Enligt mig och många andra är svaret: JA! Ikväll måndag 8 december startar en ny omgång av min populära workshop: Aktivera ditt pengaflöde. Här får du massor av verktyg!  Läs mer om workshopen här >

VECKANS TAROTSKOP:

Ha en egen agenda! Den här veckan rycks nog väldigt många med kring aktiviteter som rör andra - och som skapats av andra. Det kan vara julfirande på jobb, föreningar, dagis och skola, insamlingar till lärare, julmarknader – och inte mist krav och förväntningar som skapats av andra. Sätt upp din egen agenda för att inte ”falla offer” för alla andras planer. Vad vill DU? Vad gör dig glad såhär i december? Vilka aktiviteter vill DU gå på? Vilka aktiviteter förväntas du gå på, alltså vilka aktiviteter går du på av ren plikt? Det är ok att tacka nej men det känns kanske bättre att göra upp egna planer, ha en egen agenda, för att slippa ljuga om att vi är upptagna. Att trötta ut sig alldeles för att göra andra glada är att göra alla en björntjänst, inte minst dig själv.

Om du engagerar dig för vitt och brett den här veckan finns risk att du låser dig och att du tappar bort DIG och att ingenting känns roligt till slut. Julstök kan vara roligt men stöka inte bort dig själv. *ler*

Om du är egen företagare blir det nog en mycket bra vecka för både dig och ditt företag. Du kommer troligen känna dig trygg i din yrkesroll, driftig, skärpt och bra på att få saker att hända. Följ din affärsplan och gör gärna upp planer även för kommande veckor och månader. Om du funderat på att lägga till något – en ny vara eller tjänst till din nuvarande verksamhet är det en bra tid att göra det nu!

Tips för parrelationer! Med så många praktiska saker på gång finns kanske inte så mycket utrymme för romantik. Vill du ha romantik – skapa det själv! Är din partner inte riktigt mottaglig får du välja mellan att vänta lite eller anstränga dig lite mer! Känn efter hur just din partner fungerar. 

Tips för singlar! Om du är singel kan du ha lite tuffa beslut att fatta vad gäller ekonomin. När man är singel och vill ut och roa sig kan det ibland bli kostsamt. Lägg därtill till att det är jul. Se över din budget och matcha den med allt du kanske vill göra och köpa så vet du vilka utgifter du ska prioritera. Spara pengar genom att piffa till gamla kläder eller ge bort något du gjort själv. Vem uppskattar inte en go hemstickad tröja, egenhändigt stöpta ljus, egengjort presentkort på något praktiskt händigt som du kan hjälpa till med?!

Om du vill sticka en halsduk med dina bara händer tar det ca 30 minuter (du kan även göra en pläd om du vill) - här är en enkel instruktionsfilm för halsduk: http://youtu.be/YPer3Xv2QSM   

(Dessa tips kan man självklart även följa om man är i en relation.)
  • Tips: Skönhet kommer inifrån. Om du känner dig lite trött och sliten kanske det inte räcker att försöka pigga upp sig genom att köpa ett nytt klädesplagg just nu. Börja istället med att se över dina basbehov: sömn, vatten, näring, motion och frisk luft. Tänk på att det torra inomhusklimatet gör att vi troligen behöver mer vatten och även en bra fuktgivande kräm.  

  • Råd: Gör det själv! Är livet inte så roligt – var rolig själv. Är dagen mörk – tänd ett ljus. Är du deppig, spela inte sorglig musik – gör dig själv glad genom att titta på roliga program eller lyssna på glad musik! Du har makten att i varje given sekund ändra ditt humör. Ditt humör styr ditt liv i (kanske) större utsträckning än du tror!

Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Tio i Bägare och lyder: Jag är i harmoni med mig själv och alla jag älskar!

Kom ihåg: Mina exempel är alltid bara ett sätt att förmedla hur jag tänker och ett sätt att få igång din fantasi i ett visst ämne så att du hittar motsvarande situationer/infallsvinklar i ditt liv.

Tack för idag - ha en go vecka kära du!
Kram, Marita på MB Nova


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita
 


Marita Bladh, MB Nova

Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar