måndag 1 juni 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 23 enligt mina Tarotkort 150601



Hej kära du!

Hoppas du har haft en go helg, nu är det dags för en ny vecka och ett nytt Tarotskop. Mycket nöje!


VECKANS TAROTSKOP:

Det här är en bra vecka att sätta fart på den personliga utvecklingen – och inte minst den andliga och intuitiva. Har du länge känt att du har en dragning till detta, är det dags nu. Det finns många inriktningar att välja på – ja det är som en godisbutik. *ler* Det spelar inte så stor roll var du börjar, du måste inte komma på vilken inriktning som är perfekt för dig – det viktiga är att du börjar. Var uppmärksam på det som kommer i din väg, det leder dig rätt.

Självklart är det här en tid, för många, med många familjesammankomster och mycket firande. Det kommer att bli roligt! Se bara till att vara ute i god tid med val av kläder, presenter och annat som ska styra upp – annars kan lätt glädjen blir till tvång. Kom ihåg att du duger som du är och det viktiga är att du är där och har roligt.

Över lag är detta inte en vecka att säga nej till inbjudningar och erbjudanden. Tackar du ja nu så förökar de sig liksom och det kommer fler! Det blir startskottet på en rolig sommar med många nya vänner, och även trevligheter med gamla vänner. Tackar du nej mer än en gång kan Universum tolka det som att du inte vill träffa människor och du kanske kommer att upptäcka att dina vänner har gjort upp planer som inte inkluderar dig. Håll dig framme!

Det här är också en bra vecka att köpa båt, kanot, vattenskidor eller varför inte en husbåt?!


Ett kort för kärlek

För dig i en relation: ”Vi brukar alltid” är ett tryggt uttryck som inte passar denna vecka. Var vild och våga och kreativ – det kommer att uppskattas!

För dig som är singel (och inte vill vara det): Någon du känt väldigt länge, kanske en barndomskamrat eller en vän till familjen, kan plötsligt dyka upp och väcka känslor du blir förvånad över. *ler*
  

Tips: Om du träffar någon som försöker ta makt över dig och styra dig – se det för vad det är och låt dig inte kuvas. Personen är troligen inte så stark som du (eller vederbörande själv) tror, tvärtom!


Råd: Fler roliga saker händer om du säger ja än om du säger nej. Det här är en tid av förändring, häng med – det blir en härlig ”åktur” som på ett snirkligt sätt troligen visar sig bli något riktigt bra!

Hinder: Om du har ett problem och inte ser lösningar – titta igen!!! Ibland blir vi så vana vid problem och att inte kunna lösa dem att vi inte letar efter alternativ. Fastna inte.


Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Åtta i Pentagram och lyder: Jag arbetar metodiskt och tålmodigt för att alltid uppnå bästa resultat!


Ha en go vecka!!

Om du behöver någon att prata med, råd, vägledning eller coaching
- välkommen att kontakta mig

Kram,
Marita på MB Nova 

  ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita




Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

3 kommentarer: