måndag 8 juni 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 24 enligt mina Tarotkort 150608



Hej kära du!

Hoppas du har haft en go helg, nu är det dags för en ny vecka och ett nytt Tarotskop. Mycket nöje!

TIPS! På onsdag den 10 juni, kl. 22.00 bjuder jag på Distanshealing. Välkommen att anmäla dig via min hemsida: www.mbnova.se / kostnadsfri distanshealing eller via min Facebookgrupp; Maritas Hjärtevänner


VECKANS TAROTSKOP:

Saker och ting är på väg att falla på plats, ha bara lite tålamod så ska du se att det mesta börjar gå åt rätt håll. Ibland har vi inte tålamod att vänta utan agerar lite för tidigt och det kan straffa sig – både i livet och när man kokar potatis. *ler* Tar man av potatisen från plattan för tidigt måste man räkna med att de fortfarande är hårda, eller hur?! Samma sak i livet. Om en situation inte är färdig blir den inte färdigare för att vi tvingar fram något. Vänta inte otåligt, fokusera bara dina energier på andra saker och ha självförtroende och is i magen och vänta tills rätt tillfälle kommer. Belöningen för att du väntar tills rätt tillfälle infinner sig blir jättestor – så satsa på tålamod!!

Den här veckan bör vi också se upp så att vi inte drar fel slutsatser och att vi inte blandar ihop fakta och fantasi. Lägga ihop ett och ett och säkerställ att det blir två – och inte tre!

Gör heller inte upp hemliga planer för att undvika konfrontationer, nu är en extra bra tid att vara öppen och ärlig med våra avsikter, önskningar och behov. Exempel: Du har bestämt dig för att lämna din relation och utan att säga något har du fått en annan lägenhet, bokat flyttfirma och är spårlöst borta när din partner kommer hem. (Undantaget är den som är i en fysiskt- eller psykiskt våldsam relation, då kan det ibland handla om liv och död att berätta om sina planer på förhand. Om du befinner dig i en sådan situation, be om hjälp genast.) Exempel 2: Din bästa vän vill att ni två åker på en resa till Italien. Du vill hellre åka till Grekland och för att slippa åka till Italien hittar du på ett helt scenario som både omfattar en sjuk släkting och stukad fot…. Kom ihåg! Det vi ger ut kommer tillbaka till oss på ett eller annat sätt.


ETT KORT FÖR KÄRLEK:

För dig i en relation: Det är bra att kompromissa i en relation men se upp så att det inte bara är du som kompromissar - och din partner inte gör det.

För dig som är singel (och inte vill vara det): Flygande kråka får något, sittande får inget. Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en hästkapplöpning eller annan tävling med djur. *ler*



TIPS: Ta dig an människor och problem med all din klokhet, styrka och värme. När du ger till andra ger du även till dig själv.

RÅD: Här kommer en förstärkning till första delen av Tarotskopent: Ha mod och självförtroende att vänta utan att börja misströsta!

HINDER: Drunkna inte i förvirrande känslor och uppgifter. Strukturera din tillvaro och beta av en sak i taget. När det råder förvirring ska du inte reagera, utan agera.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Sex i Bägare och lyder: Min finaste gåva är vänskap – både att ge och ta.


Ha en go vecka!!

Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching, v
älkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att diskutera allt.



Kram,
Marita på MB Nova 

  ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita



 
Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Cert. Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar