måndag 29 juni 2015

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 27 enligt mina Tarotkort 150629



Hej kära du!

Hoppas du har haft en go helg, nu är det dags för en ny vecka och ett nytt Tarotskop. Mycket nöje!


VECKANS TAROTSKOP:

Det här är en mycket bra vecka för eftertanke och reflektion – och att verkligen ta tag i personlig och andlig utveckling. För att bäst dra nytta av dessa energier är det jättebra att ha semester denna vecka, åka på retreat eller att sänka energinivån om man inte kan vara ledig just nu. Finn ditt eget sätt att sänka energinivån genom vila, meditation, sakta promenader vid hav, sjö eller skog – eller höga och öppna vidder. Det är när du är i samklang med dig själv och samarbetar med Universum som mirakel händer i ditt liv. Missa inte denna chans! Du kan också gå in i en bokaffär och låta din intuition guida dig till den bok som du behöver läsa just nu eller prata med någon du känner förtroende för som har kommit en bit på väg i sin utveckling. Var öppen för allt som kommer till dig. Vill du utveckla din intuition eller komma i samklang med dig själv, nå dina livsmål eller kanske möta kärleken så sänk takten – du kommer inte att ångra dig!

Denna vecka kanske en del känner sig som en åsna mellan två hötappar. Stanna eller gå, det är frågan. Stanna på jobbet som inte leder till utveckling? Stanna i en relation som inte leder till kärlek? Stanna i mönster, ovanor, negativa tankar som inte leder till lycka? Svaret finns inom dig när du vågar lyssna och är redo att agera!

Vår intuition är stark denna vecka. OM du känner på dig att du blir lurad på något sätt – och OM du har rimlig fog för att känna så, kan det vara rätt. Det kan handla om en partner som intresserar sig för någon utanför er relation. En kollega som talar illa bakom din rygg för att han/hon vill åt din tjänst. En hantverkare som inte är ärlig i sin fakturering eller vid val av material och kvalitet. Eller något annat. Bli inte misstänksam mot allt och alla nu vännen, men ha detta i åtanke.

Den här veckan är det fördelaktigt att boka vintersemester, göra drömtavlor, klippa sig eller pyssla om sig på andra sätt, göra saft eller vin, köpa husdjur (speciellt fåglar, katter, marsvin och fiskar), tomt eller sommarstuga.  Välj vad som passar dig och ha det så roligt! *ler*


TIPS:
Håll dina löften! Kom ihåg, om du bryter dina löften kommer någon att bryta sitt löfte till dig. Det är inte hämnd, det är Universums attraktionslag.

RÅD:
Slarva inte. Det är inte en bra vecka att slarva med sina uppgifter, vad det än må vara. Det kan troligen straffa sig i längden. Istället för att göra 10 saker halvbra, fokusera på att göra en sak riktigt bra.


HINDER:
Vissa hinder och förseningar kan dyka upp – oroa dig inte, det löser sig snart. Om du tex har sökt ett nytt jobb, lägenhet eller kyrka för ditt bröllop, eller något annat… Får du inte det du sökte nu dyker snart något bättre upp. Lita på att du alltid har tur!

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är Sju i Stavar och lyder: Jag står upp för det jag tror på!


Ha en go vecka!!

Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching, välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att diskutera allt.

Kram,
Marita på MB Nova 

  ● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita

 



Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Drop In Linje: 0939 - 111 91 41
Telefon: 0722-698970 /
Mail: marita@mbnova.se
Hemsida: www.mbnova.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar