måndag 3 oktober 2016

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 40 enligt mina Tarotkort 161003

Följ Marita och MB Nova på Facebook

Hej!!

 


Hoppas att du har haft en fantastisk helg! Det är måndag och dags för mig att bjuda på Veckans Tarotskop igen - hoppas det ska hjälpa dig att få en riktig kanonvecka.


Tips! 

Ang. Veckans Tarotskop: Tänk på att inte bara skumma igenom Veckans Tarotskop, 
fundera gärna över vad varje budskap kan betyda för just dig och ditt liv. 
Kom ihåg, mina exempel är bara exempel för att sätta din egen fantasi i rörelse.  





VECKANS TAROTSKOP



Oj, det här blir en rolig vecka full av oväntade överraskningar - men det gäller att hålla huvudet lite kallt! *ler*

Ibland, i livet, fattar vi beslut som vi vet kommer få stor påverkan på hela vår framtid. Exempelvis: vi byter jobb, gifter oss, vi flyttar till en ny stad. Och ibland händer saker som vi i efterhand kan se påverkade hela vårt liv. Denna vecka är det det senare som händer. Exempelvis: vi går på en speciell fest, fast vi egentligen inte har lust, och just på den festen träffar vi vår blivande partner eller vi hjälper en gammal dam över vägen och som tack testamenterar hon hela sin förmögenhet till oss (hihi!) - eller något liknande.  

Ju äldre vi blir desto svårare kan det vara att hitta nya vänner. Denna vecka vill korten påminna oss om att de flesta av oss har många vänner från förr, människor vi kanske inte har träffat på många år. Om du känner dig lite ensam - kom ihåg att det troligen är många fler som känner så. Leta i minnesarkivet efter roliga minnen och kontakta de personer som var med vid de tillfällena, det kan visa sig bli ett enastående initiativ som bjuder på förnyad vänskap på många håll!

Håll huvudet kallt! Var beredd, håll dig flexibel och var öppen för guldkornen som kommer i din väg, denna vecka. Låt inte känslorna spela dig ett spratt, men stäng inte av helt - väg för och nackdelar noga i alla situationer. 

Ska du skriva något viktigt denna vecka får du hjälp av finfina energier för det. Passa på att skriva klart den där boken, artikeln eller kanske ditt CV. Att ha ett uppdaterat CV är alltid bra, då är man redo när drömjobbet annonseras ut!

Notering: För den som är intresserad av Tarot kan jag berätta att de tre kort som inspirerade mig till ovanstående tolkning var: Lyckohjulet, 3 i Bägare och Drottning i Svärd. Dessa tre kort kan självklart tolkas på väldigt många olika sätt beroende på person och omständigheter - men just idag var det ovanstående budskap som kom till mig. //


Den här veckan är det lyckosamt att: plantera lökar eller planera om inneblommor i vackra krukor, ge bort gamla prydnadssaker, umgås med små barn, laga tak och ta sig en tur på dansgolvet! Lyckofärger är ljusblått och grått.




TIPS: Solen skiner ALLTID någonstans - om den inte skiner på dig, ta dig dit där den skiner. Detta är symboliskt naturligtvis och en påminnelse om att du har makten att låta solen stråla i ditt liv och när den inte gör det av sig självt kan det krävas att du GÖR något. Tar action, som man säger.





RÅD: Allting går inte alltid som på räls, ibland måste vi kämpa för det vi vill ha. Denna vecka får den som kämpar god hjälp av Universum att nå ett efterlängtat mål.




HINDER: Pengar är bara energier, gör dig vän med den typen av energi så kommer de lättare till dig. Om pengar vore en vän och du pratar illa om den vännen så vill inte den vännen träffa dig mer, eller hur? *ler*





AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: 5 i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: Jag har känt av förluster i mitt liv men väljer att lära av dem för att blomstra i framtiden!  (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)





NÅGRA ORD OM KÄRLEK:





Om du är i en relation... kom ihåg att det sällan lönar sig att tjata, klaga och gnata - vi behöver ibland istället träna på att inspirera varandra till att göra saker. Och, för att kunna inspirera någon behöver vi ofta vara på bra humör först. Alltså, vill du att din partner ska göra något, eller att ni ska göra något tillsammans, se först till att du är på bra humör.  




Denna vecka kan det vara lyckosamt att träffa någon på ett fik eller restaurang som ligger vid sjö, hav eller vattendrag!






Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!


Kram, Marita på MB Nova 


 


 


Ring Marita: Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. 





 


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita











Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach  


Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se


MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar