måndag 24 oktober 2016

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 43 enligt mina Tarotkort 161024

 
Hej söta du!!

Hoppas att du har haft en fantastisk helg! Det är måndag och dags för mig att bjuda på Veckans Tarotskop igen - hoppas det ska hjälpa dig att få en riktig kanonvecka. 

Kom ihåg! Medan jag är bortrest, fram till den 14 november har du möjlighet att prata med min skickliga kollega Isabel via MB Novas mediala Telefonlinje. Isabel håller mycket hög kvalitet som Tarotkonsult, hon kommer att ge dig konkreta svar, inspiration och råd angående alla dina frågor som rör ditt liv, kärlek, relationer, jobb och ekonomi - jag rekommenderar henne varmt! På www.mbnova.se hittar du alla tider Isabell finns tillgänglig på telefon 0939-111 91 41. Skriv upp numret och tiderna så du har dem lätt tillgängliga. 

VECKANS TAROTSKOP

Work hard, play hard! Det är ett amerikanskt uttryckssätt som betyder att det är viktigt att både arbeta hårt och att roa sig mycket. Balans i livet är nyckelordet den här veckan. Att bara jobba och inte göra roliga och upplyftande saker är lika illa som att bara roa sig låta allt annat förfalla. Det kan vara lätt att, i olika perioder i livet, hemfalla åt det ena eller andra - den som lyckas balansera båda delarna kommer att få ut extra mycket av livet denna vecka. 
 
På tal om arbete - häromdagen delade jag ett citat som lyder: Om du inte har tid att utföra en uppgift bra första gången, vad får dig att tro att du har tid att göra uppgiften två gånger? Denna vecka belönas den som utför sina arbetsuppgifter extra väl och den som vässar sina kunskaper (alltså, tränar och lär sig mer för att kunna göra ett extra bra arbete). Antingen kommer belöningen direkt eller så kommer den att komma längre fram i form av fler kunder eller löneförhöjning.
 
Det sociala tempot kommer att höjas snart, med fler aktiviteter och inbjudningar. Om du inte har en almanacka kan det vara hög tid att skaffa en nu så att du har koll på allt roligt som är på gång runt - och inte blir stressad (för då blir ju ingenting roligt). Tänker du nu modstulet att du inte brukar få några inbjudningar, leta online och i tidningar efter aktiviteter och bestäm dig för att gå, med eller utan speciell inbjudan eller sällskap. Bestäm dig för att ha roligt! Genom att själv sätta fart på energierna kommer mer och mer roligt att komma till dig. 
 
Den här veckan är det lyckosamt att: måla porslin, lära sig silversmide, sticka tröjor och sjalar, gå på danskurs och att ta hand om äldre personer. Lyckofärger är: ljusgrått och mörkgrått.

TIPS: Om du har en attityd av att vara en vinnare, vinner du oftare!

RÅD: Bråka inte om småsaker, fokusera på den den stora bilden.

HINDER:  Känslor är bra men låt dem inte ta överhanden i situationer där hjärnan gör ett bättre jobb än hjärtat.

AFFIRMATION:
Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: Ess i Stavar från Lilla Arkanan och lyder:
Jag tar tillvara alla möjligheter som kommer i min väg för att utveckla mina kreativa talanger! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Om din partner slutar prata om sig själv, sina känslor och sitt liv betyder inte det att du ska följa deras exempel. Det leder bara en tyst relation och en tyst relation är början på slutet. Bäst att hålla humör och känslor under kontroll, inte tvinga dem att prata utan bara vara som vanligt och vänta in dem. De är snart tillbaka!

Denna vecka är det lyckosamt att träffa någon på en båt eller på en ö.


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka!

Kram, Marita på MB Nova


● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita



Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se
MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar