måndag 30 maj 2016

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 22 enligt mina Tarotkort 160530

Följ Marita & MB Nova på Facebook



Uppdaterad lördag 4 juni

Hej raring!

Kom ihåg att det inte spelar någon roll vart du kommer ifrån, det spelar ingen roll vart du är på väg - det enda som är viktigt är ditt NU! Jag önskar dig ett underbart NU!

Kom också ihåg att Veckans Tarotskop även gäller för lördag och söndag.

Soliga kramar, Marita på MB Nova 

www.mbnova.se

_________________________________________________________


Hej kära du!

Det är måndag igen och dags för lite tips, råd och visdom från mina Tarotkort, allt för att du ska få en riktig toppenvecka!

VECKANS TAROTSKOP

Den här veckan är det mycket på gång så det är viktigt att vara organiserad och alert. För vissa av oss är det enkelt att starta projekt, men vi kan uppleva det som svårt att slutföra det ena innan vi börjar med det andra. Den här veckan kan det vara viktigt att göra både och för att inte komma efter - både börja nya små projekt och hålla ett öga på att allt även slutförs. Se hur detta kan passa in i ditt liv. Det måste inte alltid handla om stora livsavgörande projekt - även små uppgifter i vardagen hör till den kategori jag menar. 

Den här veckan är det också viktigt att hålla en bra balans mellan arbete och privatliv - och inte minst att balansera känslor som kommer upp både på arbetet och privat. Ibland är det bra att bli arg och fräsa ifrån, men denna vecka är det bäst att försöka behålla lugnet i alla situationer. Belöning för att du tar saker och ting med ro kommer snart din väg i form av små trevliga överraskningar, händelser och möten!

Bra frågor att ställa sig själv denna vecka är:  
  • Vilka hinder och begränsningar upplever du i ditt liv just nu? Vad har du hakat upp dig på? Vilken situation/relation (om sådan finns) behöver du lyfta blicken från för att tänka klart igen? Vilken situation i ditt liv skulle du må bra av att skratta åt? 
Den här veckan är det lyckosamt att: 
  • anlägga någon form av vattenblänk i trädgården (eller i mindre format, typ minifontän, på balkongen), köpa förlovnings- eller vigselringar och att pyssla med saker som kommer från naturen. Lyckofärger är blått och svart.

Tips: Du har kraften, modet och kunskapen - satsa på det du verkligen vill göra i livet och gör det nu (eller i alla fall börja planera för det)!

Råd: Använd all din styrka och klokskap - det finns nästan ingen situation du inte kan reda upp just nu. Har du väntat med att lösa ett trist problem - lös det nu, det kommer att gå så bra ska du se.

Hinder: Det är ofta många världsliga saker att hantera varje dag - glöm inte att du är en andlig varelse också. När du och din själ samarbetar blir allt ännu bättre!

Affirmation: Här kommer en affirmation från min Tarotkurs. Kortet vi får är: Två i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: Jag möter alla med ett öppet sinne och dömer inte någon. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så bryter du sakta ner det som ev blockerar dina känslor.) 
Några ord om kärlek:
Det är aldrig bra i en relation om den ena partnern har mer makt än den andra - försök att jobba med balansen, det vinner ni båda på.
Bäst chans att träffa en ny partner denna vecka är på ett museum, eller liknande offentlig plats. 
Det var allt för denna vecka - ha det gott!

Kram, Marita på MB Nova
Ring Marita
Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att diskutera allt. Jag har svar på det mesta.

● Prenumerera på mitt nyhetsbrev – Inspiration från Marita

Dela på Facebook


Marita Bladh, MB Nova
Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach
Kontakt: 0722-698970
Hemsida: www.mbnova.se
Betallinje: 0939 - 111 91 41


1 kommentar:

  1. Hm, att träffa en partner på en offentlig plats, undras om en Loppis duger som mötesplat? Många tänkvärda ord i veckans text. Kram goa vän...<3

    SvaraRadera